Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75,-

Tweedehands met korting

Ons rek hangt vol prachtige, tweedehands kleding. Fijne basics, kleurrijke setjes en shirts met print. Een deel van de zomerkleding is nu flink afgeprijsd. Kom je kijken of er nog iets voor je tussen hangt?

Tot 19 augustus hebben we een inbrengstop voor kleding, daarna beginnen we met het innemen van herfst- en winterkleding. Dus heb je nog te kleine regenlaarzen, fijne wollen vesten of nauwelijks gedragen broeken in maat 50 t/m 128 (of tot schoenmaat 33); dan zien we je inbreng graag tegemoet. Je ontvangt 50% van de verkoopprijs als tegoed op je account en dit bedrag is 12 maanden opneembaar. Hoe leuk wil je het hebben?

In de winkel vind je naast een rek tweedehands kleding en schoenen, ook een tafel met tweedehands speelgoed. Houten blokken, grote vloerpuzzels en mooie prentenboeken; er is altijd wel wat te vinden. Om dat zo te houden, kunnen we nog wel wat inbreng gebruiken. Als je dan toch de kledingkast uitzoekt, dan kan de speelgoedkist vast ook wel even op de kop…

We nemen uitsluitend kleding, schoenen en speelgoed in van natuurlijke materialen (katoen, linnen, wol, hout, enz.), in goede staat en van (duurzame) merken.