Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75,-

Bamboe Schoonmaakdoekjes op rol

12.95

Uitverkocht

SKU: EEBT1RE Categorieën: , Merk:  

Productinformatie

Dit zijn geen papieren handdoeken maar herbruikbare doekjes van bamboe. Vervang je keukenpapier en poetsdoeken met deze eco-vriendelijke, herbruikbare bamboedoekjes. Gemaakt van gecertificeerde biologische bamboe: sterk en absorberend. Gebruik ze nat of droog voor morsen, rommel, het schoonmaken, vegen, afstoffen, drogen en nog veel meer! Super sterk en verbazingwekkend absorberend.

Bamboe is een van de sterkste en meest absorberende natuurlijke stoffen die er is. Het absorbeert meer dan 10 keer zoveel als normaal keukenpapier. In tegenstelling tot normaal keukenpapier dat je 1x keer gebruikt en vervolgens weggooit, zijn deze opnieuw te gebruiken! Gewoon wassen in je wasmachine – dan worden ze zachter en meer absorberend elke keer dat je ze wast .

Elk velletje kan worden gewassen en opnieuw gebruikt worden (hoe meer gewassen hoe beter hij vuil opneemt), namelijk wel 85 keer. Met 20 vellen per rol krijg je 1700 keer de kans de gemorste zaken op te ruimen. Kan je nagaan hoeveel papier je dan niet gebuikt en dus bespaart!

– 100% Bio-Bamboe
– Na het wassen niet strijken
– Wassen op 60 graden
– Geen wasverzachter gebruiken