Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75,-

Dikkie Dik – Wat Een Herrie (Geluidenboek)

14.99

Beschikbaarheid: 2 op voorraad

SKU: GU69437 Categorieën: , Merk:  

Productinformatie

De hele dag op pad met Dikke Dik (flapjesboek)

Dit stevige kartonboek over de geliefde rode kater Dikkie Dik, ‘De hele dag op pad met Dikkie Dik’, gaat over dag en nacht en over alle dieren en dingen die je tegen kunt komen. Op elke pagina vind je grote flappen om nog meer van de wereld van Dikkie Dik achter te ontdekken.

Dikkie Dik wordt zó vroeg wakker dat poes Muis nog slaapt. Daarom gaat hij maar alleen op pad. Dikkie Dik houdt van lekker struinen, net als andere katten. Maar vandaag gaat hij wel heel ver van huis. Zo ver, dat het onderweg al donker wordt en de maan opkomt. Maar dat vindt Dikkie Dik helemaal niet erg en eigenlijk juist wel leuk; ’s nachts ziet de wereld er opeens heel anders uit en kom je dieren tegen die je overdag niet ziet.

Wandel mee met Dikkie Dik en ontdek achter de flapjes welke dieren er overdag wakker zijn en welke juist ’s nachts. Spelenderwijs komen dreumesen en peuters er zo achter wat het verschil is tussen de ochtend en de middag, de avond en de nacht. ’s Ochtends kom je een haan en een vogeltje tegen, maar als de zon begint te zakken zie je misschien wel een hert. En als het écht laat wordt… dan gaat Dikkie Dik weer lekker slapen!

Auteur en illustrator: Jet Boeke
Serie: Dikkie Dik
Uitgever: Gottmer
Bindwijze: kartonboek met flappen
Aantal bladzijden: 16
Afmetingen: 24x24cm
Leeftijd: vanaf 18 maanden