Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75,-

Toilet Tapes Floral Fest

2.00

Beschikbaarheid: 77 op voorraad

SKU: 004FFT001CE Categorieën: , Merk:  

Productinformatie

Een confetti van zoete bloemen! Laat je meenemen in de beleving van deze vrolijke, kleurrijke en onweerstaanbare geur. Tijd voor een feestje in je wc!
* Ook geschikt voor randloos toilet
* Permanente heerlijke geur
* Nooit meer vieze handen
* 90% minder plastic

Toilet Tapes zijn zeer eenvoudig in gebruik. Door de unieke hygienische plakstrip bevestig je Toilet Tapes in je toilet. Of je nu een gewoon toilet, een toilet met een hoge rand of een randloos toilet hebt, Toilet Tapes past altijd! Je zult merken, dat bij elke spoelbeurt een heerlijke geur zich verspreidt in je toilet. Een mooi schuim in je toiletpot zorgt tevens voor een krachtig reinigende werking. En dat alles ook nog eens met tot 90% minder plastic verbruik.

De geur van verse bloemen veroorzaakt zeker een glimlach op elk gezicht. Daarom symboliseren ze liefde, vreugde en geluk. Net als elk ander levend wezen hebben bloemen een levenscyclus. Ze worden geboren, groeien, vermenigvuldigen, bloeien en sterven. In de meest actieve fase – de florerende bloeiperiode – vangen, wij mensen, het meeste de geuren van bloemen op. Wij presenteren het hele boeket van verschillende bloemen precies in deze bloeifase in onze Floral Fest toilettape. Het gebruik van Floral Fest in uw toiletruimte is een manier om de omgeving comfortabel te maken door een aangename geur te verspreiden en de kamer te vullen met een voortreffelijk aroma. Deze aromatische compositie zal niet alleen een helder accent in de sfeer van uw kamer zijn, maar zal ook de rest van uw dag een gevoel van comfort, geluk, vreugde en vitaliteit geven.