Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75,-

Honingshampoo

8.45

Beschikbaarheid: 5 op voorraad

SKU: 8718657190334 Categorieën: , Merk:  

Productinformatie

Werfzeep een jaar geleden de kruidenshampoo ontwikkelden was al het plan om van deze eerste ‘shampoo’ honingshampoo te maken. Ze hadden echter nog wikkels die ze eerst op wilden maken, want weggooien is natuurlijk nogal zonde. Maar: de oude vertrouwde shampoo heeft dus een nieuwe naam!

De shampoo van Werfzeep wast je haar op milde wijze. Avocado-, castor- en neemolie houden je hoofdhuid gezond en bij gebrek aan synthetische gladmakers krijgt je haar het natuurlijke volume terug. Deze haarzeep geurt naar de combinatie van neemolie, eucalyptus, lavendel en wortel- en korianderzaad. Honing maakt je haar lekker zacht.

De shampoo is te gebruiken door het stuk zeep over je haar te wrijven, dit levert lekker veel schuim op. Minder grondig kan ook door de zeep tussen je handen op te schuimen en vervolgens het schuim door je haar te masseren.

Het kan even duren voor het bevalt, hoewel de meeste kapsels er direct blij mee zijn. Naspoelen met appelciderazijn helpt bij veel mensen om te voorkomen dat zeep met kalk uit het water achterblijft. Als je haar wat stroef aanvoelt na het wassen heeft het waarschijnlijk met kalk te maken, dat kun je op deze manier verhelpen. Daarnaast geeft appelciderazijn ook glans en is het heel gezond voor je hoofdhuid.