Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75,-

Wasbal – Fresh Linen

14.95

Beschikbaarheid: 6 op voorraad

SKU: EELE70FL Categorieën: , Merk:  

Productinformatie

De wasbal van EcoEgg is een volwaardig alternatief voor wasmiddel/waspoeder. U stopt hem gewoon in de wasmachine en u hebt verder geen ander wasmiddel meer nodig. Stel de machine in tussen de 30 en 60 graden De twee types van minerale pellets die zich in het ei bevinden gaan aan het werk en produceren krachtig (maar natuurlijk) reinigend schuim die uw kleding goed schoonmaakt en ze zijn navulbaar.
De EcoEgg is dermatologisch getest en zelfs uiterst geschikt bevonden voor de (erg) gevoelige huid. De EcoEggs kunnen veilig worden gebruikt voor alle wasmachines. Het is gemaakt van zacht, duurzaam rubber en is daarom eenvoudig te gebruiken in uw machine.

De pellets in de wasbal gaan 210 wasbeurten mee. Na deze 210 beurten kun je de wasbal gemakkelijk hervullen met de refill.

In de Pers uitgeroepen tot de de nieuwe manier van wassen en een doorbraak genoemd Een nieuwe natuurlijke en milleiuvriendelijke manier van wassen!
Uitgeroepen en Bekroond met de top Gold Award voor de beste baby Skincare Product van Prima Baby & Pregnancy Magazine in Amerika , de parfumvrije Was Egg, is perfect voor de gevoelige huid van een baby. Het wordt ook gesteund door de Nationale Eczeem Society en is ook zeer geschikt voor volwassenen met een gevoelige huid!

Verkrijgbaar in:
* Parfum Vrij – Geurloos
* Fresh Linen – Katoenbloesem
* Spring Blossom – Lente Geur

En is in verschillende maten en groote leverbaar in alle drie geuren, dit zijn de maten:
* 720 Wash is goed voor wel 3 jaar wassen met een gemiddelde prijs van 4 cent per wasbeurt en is hervulbaar
* 210 Wash

Al onze EcoEggs hebben de stempel ‘met toestemming van Allergy UK’ en zijn een geldbesparend, milieuvriendelijk en hypoallergeen alternatief voor het gewone wasmiddel.
* Hypoallergeen – ideaal voor de gevoelige huid, ondersteund door Allergy UK
* Milieuvriendelijk – geen agressieve chemicaliën