Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75,-

Wasstrips Fresh Linen

13.95

Beschikbaarheid: 12 op voorraad

SKU: 5430003768044 Categorieën: , Merk:  

Productinformatie

Yokuu – probiotische wasstrips – wasmiddeldoekjes Fresh 32 st.

De wasstrips van Yokuu worden gemaakt op basis van vijf soorten probiotica die zorgen voor een superdiepe reiniging van je kleren. De wasstrips zijn geschikt voor de gevoelige huid, heel licht in gewicht en nemen weinig opslagruimte in beslag. Ook zijn de wasmiddeldoekjes volledig vrij van verpakkingsplastic én microplastic.

De wasstrips hebben een aangename geur van fris linnen. Ze zijn geschikt voor elke kleur en type kleding, zelfs voor de fijne was. Ook kunnen deze wasstrips gebruikt worden bij elke temperatuur, dus of je nu warm of koud wast. Met de wasstrips van Yokuu was je frisser dan fris met de hulp van gezonde bacteriën.

Aangedreven door probiotica
Voor alle soorten kleding (incl. wol zijde en kasjmier)
Voor alle kleuren
Geen plastic afval
Probiotica uit België
100% vegan
Zero waste
Veilig voor gevoelige huid
Ultradiep probiotisch schoon
Licht in gewicht
Geur: fresh linen

Gebruiksadvies: Voeg gewoon één wasstrip toe bij de was, wat het kledingtype, de kleur of de wastemperatuur ook is.

Bij een ‘standaard’, middelgrote was van 3-6kg, volstaat 1 wasstrip. Bij een kleine was of handwas, mag je de strip zelf in 2 scheuren. Voor grote wassen >6kg doe je best 2 strips bij de was.

Voorwas: Als je een voorwas wil doen, dan leg je de strips best in het wasbakje!

Wol: Bij gevoelige stoffen zoals wol, raden we aan om de strips in het wasbakje te leggen (waar je normaal vloeibaar product in doet). Zo wordt de strip opgelost voordat die bij jouw was terecht komt. Anders bestaat de kans dat de strip niet volledig oplost, doordat het zichzelf vastketent aan de wolvezels.
Productspecificaties Wasstrips – Wasmiddeldoekjes – Fresh – 32 stuks – Fresh
Bewaaradvies: Bewaar op een koele en vooral droge plek

Ingrediënten: Gemaakt met 5 soorten probiotica uit de Belgische Ardennen. De ingrediënten zijn 100% vegan.
Unieke bacteriënmix, anionogene en kationogene oppervlakteactieve stoffen, polyvinylalcohol, water, bentoniet, kaolien en glycerol

Over YOKUU
Schoonmaken ontpopte zich als een ware oorlog tegen bacteriën, en in onze ijver om alles nog meer te laten blinken, moesten ook de goede bacteriën eraan geloven. Dat daarbij gevaarlijke residuen achterblijven die onze binnen omgeving onzichtbaar verontreinigen, werd er niet bij verteld. Met YOKUU herstellen we het verbroken evenwicht en laten we de goede bacteriën opnieuw hun werk doen, zoals ze dat al altijd hebben gedaan in de natuur.

Het verhaal van YOKUU begint in de Belgische bossen. In elk stukje bosgrond zitten miljarden goedaardige bacteriën verscholen, maar de echte schoonmaakkampioenen zijn wel zeldzaam. Er volgde een tijdrovend en intensief selectieproces met allerlei testen naar zuiverende werking en natuurlijke veiligheid. Dat resulteerde in 5 super kampioenen die nu exponentieel worden gekweekt door middel van fermentatie. Die kweek levert een leger goede bacteriën op die samen met een paar bruiselementen worden samengeperst in de YOKUU schoonmaakparel. Vijftien miljard schoonmaakkampioenen zitten er in elke parel, een brok gezonde zuiverende kracht uit het woud bij je thuis!